Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Wisdom Wheel Science Technology Ltd. 86-020-31218087 sales2@zhlun.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Guangzhou Wisdom Wheel Science Technology Ltd. Bedrijfsprofiel

 • China Guangzhou Wisdom Wheel Science Technology Ltd. Bedrijfsprofiel
Guangzhou Wisdom Wheel Science Technology Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  ZHLUN

 • Aantal werknemers

  100~120

 • Jaarlijkse omzet

  2 million-4.5 million

 • Opgericht Jaar

  2017

 • Export pct

  50% - 60%

 • Klanten bediend

  1000

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-020-31218087

Inleiding

Het Wiel Science Technology Ltd. van de Guangzhouwijsheid baseert zich bij de technologische innovatie voor ontwikkeling, en blijft gebruikers van bevredigende high-tech producten voorzien. Volgens toepassingsbehoeften, heeft het met succes een reeks AGV stuurwielen met verschillende installatiehoogten zoals 400, 260, 230, 200, 170, 160, en 130. aandrijvingsassemblage ontwikkeld, gaat de ladingscapaciteit van één enkel stuurwiel van 500kg tot 10 ton, gaat de tractiekracht van 200Kg tot 10 ton, en de multi-stuurt wielcombinatie heeft een zwaarste tractiekracht van 100 ton.

 

Het KIVA-machtssysteem is ook bevestigd door een groot aantal gebruikers; Tegelijkertijd, is het bedrijf ook uniek op het gebied van op zwaar werk berekende behandeling, op zwaar werk berekende onbemande behandelings flatbed vrachtwagens, forklifts in alle richtingen, en speciale assemblage AGVs in de speciale industrieën. AGV de producten zijn wijd gebruikt op vele gebieden zoals auto's, metallurgie, chemische producten, elektronika, geneesmiddelen, tabak, en de militaire industrieën.

 

Tijdens ontwikkeling, communiceert het bedrijf onophoudelijk en werkt met vele binnenlandse wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, ontwerpen samen en produceert, heeft het reeds een centrale positie in de geautomatiseerde logistiekindustrie, die de ontwikkeling van AGV-Gedreven leiden.

Ons doel is waarde voor klanten met prima productkwaliteit en de buitengewone technische dienst te creëren!

Geschiedenis

Het Wiel Science Technology Ltd. van de Guangzhouwijsheid dat in 2018 vestigde, is een bedrijf die zich in het wiel van de Motoraandrijving, intelligente robot specialiseren en bezet in R&D, staan de productie, de verkoop en de dienst van geautomatiseerd geleid voertuig (AGV), logistiekauto, onbemande intelligente chassis, voertuig, intelligente robot en verwante producten bij.

 

Het is een high-tech onderneming van de snelle groei en regelmatige ontwikkeling. Met de ontwikkeling van automatisering en de meer aandacht van het land aan de verwerkende industrie, Internet van dingen en robottechnologie, is het bedrijf snel de intelligente robotindustrie ingegaan die zich op AGV en motieplatform concentreren met een scherpe betekenis van geur en voorlichting sinds 2016. Wij hebben heel wat verwezenlijkingen in de industrie tot dusver gemaakt en de titel van hoge en nieuwe technologie-ondernemingen en een aantal technische octrooien verkregen.

 

Zodra het begin van de onderneming van het bedrijf, heeft het een aantal nationale octrooien zoals de wielen van de motoraandrijving en AGV verkregen.

 

ZHLUN blijft uitstekende producten, technologisch innovatie en gemak brengen om aan het geautomatiseerde materiaal aan te passen. De fabriek, is sq 1000. de voeten, en stelt 30 mensen tewerk. Het bedrijf wordt verklaard aan ISO9001. De kern aan de groei van TZBOT is de constante toewijding aan de achtervolging van volledige klantentevredenheid. Zij hebben een sterke aanwezigheid in binnenlandse en internationale markten, evenals, grote productieflexibiliteit.

 

Wij hopen met het personage van de diverse gemeenschappen en het werk samenwerken samen om de komst van de Industrie 4,0 te begroeten en een rooskleurige toekomst tot stand te brengen!

Dienst

om aan de behoeften van de slimme logistiekmarkt in de toekomst te voldoen, grijpt Wittenstein afzetmogelijkheden, verzamelt de voordelen van hogere deskundigen en geleerden in mechanische, elektronische en servomotoren op het gebied van mechanische en elektrointegratie in de industrie, en vormt sterke R&D, een ontwerp, een productie en verkoopteam.


Nadruk op de ontwikkeling van AGV de differentiële module van het aandrijvingswiel.

 

Met behulp van het „geïntegreerde die stuurwielsysteem“ door het bedrijf wordt ontwikkeld, worden de technische voordelen van het stuurwiel in de mobiele robottoepassing meer volkomen geïnterpreteerd.

 

Creeer de dienstdiepte met producten en creeer efficiencywaarde. ZHLUN-het stuurwielsysteem heeft volledig voor het gebruik van de toepassingspartij voorbereidingen getroffen, die tot de geschiktste gebruiksvoorwaarden voor klanten leiden. Elk product heeft parameter het passende zuiveren en nul kaliberbepaling van het stuurwielsysteem alvorens de fabriek te verlaten, en gebruikers vereist het secundaire zuiveren en nul kaliberbepaling niet voltooid. , om een geschikte manier van gebruiksklaar te bereiken.

De ZHLUN geïntegreerde technologie van het stuurwielsysteem is volledig automatisch en een aantal octrooien verkregen.

 

De het wielmodule van de integratieaandrijving is een AGV module van het aandrijvingswiel door ons bedrijf wordt ontworpen dat.

 

Het is diep ontworpen op basis van de originele stuurwielgroep. Het reductiemiddel en het drijfwiel worden ontworpen als geheel, en een externe gelijkstroom-motor wordt toegevoegd om een hoogst geïntegreerde mechatronics AGV het lopen drijfcomponent van de wielassemblage te worden. Zijn structuur is eenvoudig, zijn zijn prestaties betrouwbaar, en het is gemakkelijk te installeren en te handhaven. In AGV van dezelfde grootte, wordt de ruimte bezet door de het lopen drijfwielen verminderd, wordt de batterijcapaciteit verbeterd, en de duurzaamheid van AGV wordt ook navenant verhoogd. Dit is de kleine grootte van onze drijfwielen.

 

Momenteel, heeft de AGV reeks van het aandrijvingswiel door ZHLUN wordt ontwikkeld en wordt ontworpen unidirectionele en in alle richtingen producten dat. Het is geïntegreerd met ZHLUN-reductiemiddelenproducten die de voordelen van compactheid, hoge starheid, en effectweerstand hebben, die het compacte effect van het geïntegreerde cirkelvormige reductiemiddel in het aandrijvingswiel, realiseert en een zeer brede en flexibele selectie van transmissieverhoudingen heeft.

Voorzie klanten van betrouwbare oplossingen in termen van lichtgewicht, hoge ladingscapaciteit, hoge torsie, enz.

Ons Team

Het Wiel Science Technology Ltd. van de Guangzhouwijsheid dat in 2018 vestigde, is een bedrijf die zich in het wiel van de Motoraandrijving, intelligente robot specialiseren en bezet in R&D, staan de productie, de verkoop en de dienst van geautomatiseerd geleid voertuig (AGV), logistiekauto, onbemande intelligente chassis, voertuig, intelligente robot en verwante producten bij.

 

De Guangzhouwijsheid Wheel Science Technology Ltd is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, de verkoop en de dienst van rekken. Met de verrichtingsfilosofie van specialiteit, toewijding en hoog rendement, zijn wij toegewijd aan de ontwikkeling van binnenlandse logistiek, die ondernemingen helpen die een reeks problemen van de hand doen door opslag worden veroorzaakt de gebruiksverhouding van bergruimte te verhogen en tweede keer vervoer te verminderen om efficiency te verbeteren, die met 5s-activiteiten coördineren volledig gebruik van voorraad te maken, slechte en afvalmaterialen te verminderen en gevisualiseerd beheer te realiseren.

Tot nu, hebben wij het ontwerp en de installatie van diverse opslagrekken van verschillende types in China verwezenlijkt. De producten van Zhlun worden geproduceerd door moderne geavanceerde technologieën en materiaal toe te passen. Onze geautomatiseerde productendekking leidde voertuigen, de geautomatiseerde rekken van het opslagpakhuis, standaardpalletrekken, aandrijving-in rekken, verdubbelt diepe palletrekken, aandrijving-in palletrekken, cantileverrekken, rekmezzanines en matrijzenhouders die allen SEMA/European-volkomen aan normen voldoen.

De Zhlunmensen met hun blijvende inspanningen en geest van „het produceren van eerste klassenproducten en het dienen van hoogste rangcliënten“ hebben veilig en snel gebouwde hoogte - kwaliteit gemoderniseerde opslagsystemen voor diverse industrieën in de verschillende omstandigheden. Wij zullen u het beste aanbieden!